Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Ανοιχτή συνέλευση για τα εκατοντάδες νέα μέλη

Η εκδήλωση της Δευτέρας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης εντάσσεται στο πλαίσιο των αλλαγών στο κόμμα, που προανήγγειλε ο Α. Τσίπρας.

Εκατοντάδες νέα μέλη έχουν εγγραφεί στις δυο νομαρχιακές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' και τη Β' Θεσσαλονίκης μετά τις εκλογές και σε μια προσπάθειά τους να κρατήσουν ζεστό αυτό τον κόσμο και παράλληλα να τον ενεργοποιήσουν κομματικά, οι επικεφαλής των νομαρχιακών διοργανώνουν ανοιχτή συνέλευση για την υποδοχή των νέων μελών, με κεντρικούς εισηγητές την Έφη Αχτσιόγλου και τον Χάρη Τσιόκα.

Η συνέλευση, όπως τόνισε στη Voria.gr ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης, έχει το χαρακτήρα της εισαγωγής των νέων μελών στον κομματικό οργανισμό του ΣΥΡΙΖΑ και προφανώς εντάσσεται στο πλαίσιο της αλλαγής λειτουργίας, που είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, και της διεύρυνσής του, με στόχο την ουσιαστική δημιουργία της «Προοδευτικής Συμμαχίας».

«Η συνέλευση απευθύνεται σε όσους εγγράφηκαν στο κόμμα από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και μετά. Πρόκειται για εκατοντάδες νέα μέλη και στην Α' και στη Β' Θεσσαλονίκης, τα οποία θέλουμε να κρατήσουμε κοντά στο κόμμα, να αποκτήσουν λόγο, αφού τους βάλουμε στο κλίμα της λειτουργίας μας, των θέσεων κτλ. Επίσης, θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία διαλόγου και ενεργοποίησης στα κομματικά θέματα όσων το επιθυμούν», επισήμανε ο κ. Δουίτσης.

Η ανοιχτή συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στις 6.30' το απόγευμα.

Εισηγήτρια θα είναι η βουλευτής Επικρατείας και τέως υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου και το μέλος του διευρυμένου οργανωτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χάρης Τσιόκας.