Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Ένας τελικός κυπέλλου δεν παίζεται μόνο στην πρωτεύουσα

Σε ανακοίνωση του τμήματος Αθλητισμού σημειώνεται πως «η διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να αντιληφθεί πως ένας τελικός δεν παίζεται μόνο στην πρωτεύουσα»

Την ομάδα του ΠΑΟΚ συγχαίρει το τμήμα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «οι αγώνες πρέπει να κρίνονται μέσα στα γήπεδα και όχι στις δικαστικές αίθουσες».

Παράλληλα σημειώνει πως «η διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να αντιληφθεί, πως ένας τελικός κυπέλλου δεν παίζεται μόνον στην πρωτεύουσα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος ανήκει στην ιστορία και ο ΠΑΟΚ δίκαια κατέκτησε τον τίτλο.

Το τμήμα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, συγχαίρει την ομάδα του ΠΑΟΚ για την καθαρή επικράτηση, καθώς και τον Ολυμπιακό ο οποίος στάθηκε ισότιμα μέσα στο γήπεδο και στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι.

Θεωρούμε πως οι αγώνες πρέπει να κρίνονται μέσα στα γήπεδα και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Κι αυτό το μήνυμα αφορά όλους σε αυτή την πόλη, που ελαφρά τη καρδία βγαίνουν να συγχαρούν και να πάρουν λίγη από τη λάμψη του νικητή, όταν πριν από ενάμισι χρόνο περίπου νομοθετούσαν και καταδίκαζαν εξωαγωνιστικά, σωματεία, πόλεις, θεσμούς.

Όλοι οι φίλαθλοι που το παρακολούθησαν και βίωσαν τον τελικό, θα πρέπει να ένιωσαν άβολα που δεν είχαν να δυνατότητα να βρίσκονται εκεί που έπρεπε, δηλαδή στις κερκίδες του σταδίου.

Ελπίζουμε πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που αντικρίσαμε από την τηλεόραση το άσχημο θέαμα των άδειων κερκίδων. Και φυσικά, θα πρέπει η διοργανώτρια αρχή να αντιληφθεί, πως ένας τελικός κυπέλλου δεν παίζεται μόνον στην πρωτεύουσα!».