Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021
x

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΗΛΘΕ, ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΜΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

Ήλθε στη Θεσσαλονίκη, τα άκουσε από τους βουλευτές του κόμματός του και απήλθε, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην πόλη

Ήλθε στη Θεσσαλονίκη, είδε και απήλθε ο πρωθυπουργός, χωρίς να κομίσει σχεδόν τίποτε εκτός από εσωκομματική γκρίνια και ανούσιες εξαγγελίες, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης αναφερόμενος στη χθεσινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Προς τι η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη;», διερωτάται και επισημαίνει:

«Ήλθε στη Θεσσαλονίκη, τα άκουσε από τους βουλευτές του κόμματός του και απήλθε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία επίσκεψη περίπου τεσσάρων ωρών, αφού αυτός ήταν ο χρόνος που θεώρησε πως αξίζει να αφιερώσει στη δεύτερη πόλη της χώρας.

» Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους φορείς ενόψει της 85ης ΔΕΘ.

» Εκτός όμως από τους φορείς ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε απολογούμενος στους πολιτευτές της ΝΔ οι οποίοι και διαμαρτυρήθηκαν, καθώς ο πρωθυπουργός αγνόησε παντελώς τη Θεσσαλονίκη στον πρόσφατο ανασχηματισμό.

» Ένας πρωθυπουργός των μεγάλων λόγων αλλά των ελάχιστων έργων. Κάτι για το οποίο θα αναγκαστεί να απολογηθεί εκ νέου, αυτή τη φορά στους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν ανακοίνωσε κανένα νέο έργο εκτός εάν θεωρεί νέα τα έργα τα οποία ανακοίνωσε και πέρυσι και από τα οποία τα περισσότερα είχαν δρομολογηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!».

«Ήλθε, είδε και απήλθε, λοιπόν στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, χωρίς να κομίσει σχεδόν τίποτε εκτός από εσωκομματική γκρίνια και ανούσιες εξαγγελίες», συνεχίζει το κόμμα.

Και προσθέτει: «Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουμε τίποτα πια να περιμένουμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την καταρρέουσα κυβέρνησή του».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ