Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Η ΝΔ έστησε μια τεράστια παράγκα στην Τσιμισκή

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καλεί με χαρακτηριστικό ύφος τη ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της ΝΔ να τηρήσει τη νομοθεσία για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων.

Επίθεση στη ΝΔ πραγματοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για το μέγεθος του προεκλογικού περιπτέρου του κόμματος στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή.

«Αυθαιρετώντας και παραβιάζοντας τα συμφωνημένα σχετικά με το μέγεθος των προεκλογικών περιπτέρων, η ΝΔ έστησε μια τεράστια παράγκα στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, για τις προεκλογικές της ανάγκες», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, τονίζοντας παράλληλα ότι «με την πράξη αυτή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσβάλλει αφενός την αισθητική των Θεσσαλονικέων με τις διαστάσεις του περιπτέρου αφετέρου προκαλεί το κοινό αίσθημα στήνοντας μία πανάκριβη κατασκευή την ώρα που όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει τα τεράστια χρέη του κόμματος».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σεβόμενος τις συμφωνίες ζητά από της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της ΝΔ να πράξει το αυτονόητο: να τηρήσει τους νόμους και τα συμφωνηθέντα αναφορικά με τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων», καταλήγει η ανακοίνωση.