Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Μαφιόζικες απειλές κατά του Αβαρλή

Οι απειλές, κατά το κόμμα, ήρθαν «επειδή παρενέβη στη δημοτικό συμβούλιο με αποκαλύψεις σχετικές με οικονομικά θέματα που αφορούν στον δήμο»

Τις «μαφιόζικες απειλές» κατά του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», Γιώργου Αβαρλή, καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η τηλεφωνική απειλή κατά της ζωής του και της ζωής της οικογένειάς του έγινε «επειδή παρενέβη στη δημοτικό συμβούλιο με αποκαλύψεις σχετικές  με οικονομικά θέματα που αφορούν στον δήμο».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, συμπαραστέκεται στο Γιώργο Αβαρλή, καταγγέλλει τις μαφιόζικες απειλές εναντίον του και ζητά από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να αποκαλύψουν τους ενόχους», σημειώνει, ενώ επισημαίνει πως «η δημοκρατία δεν εκβιάζεται ούτε λειτουργεί με απειλές σκοτεινών κύκλων εναντίον εκλεγμένων αντιπροσώπων της».

Να σημειωθεί ότι, όπως έγραψε η Voria.gr, ο κ. Αβαρλής κατέθεσε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για την τηλεφωνική απειλή, ενώ σήμερα αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία ο σχετικός φάκελος για να ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη κατ’ αγνώστου, για παρέμβαση σε αιρετό ώστε να μην ασκήσει τα δικαιώματά του, με αποτέλεσμα να υπάρξει ζημία σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.