Skip to main content

Σισέ:"Είστε γαμ...."

Έξαλλος εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά ο Τζιμπρίλ Σισέ στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter με τους οπαδούς της Λάτσιο.

Ο Σισέ «ξαναχτύπησε» και κάθε μέρα ή... twit που περνάει, κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τους οπαδούς της Λάτσιο, ενώ παράλληλα υπόσχεται πολλά γκολ στους υποστηρικτές του.

Εκείνος, δεν άντεξε τα πικρόχολα σχόλια και πλέον έχει έρθει σε ρήξη με τον κόσμο και επιχειρεί να ρίξει κι άλλο «λάδι στη φωτιά», ανεβάζοντας το εξής μήνυμα στο λογαριασμό του:

«Όλοι εσείς οι γαμ...νοι που σας αρέσει να μιλάτε, σύντομα θα μετανιώσετε για αυτά που έχετε πει. Αντίο ένα μάτσο ηλίθιοι»!

Μετά από αυτό το ξέσπασμα, αρκετοί βρέθηκαν να αναρωτιούνται για την έκρηξή του και παράλληλα στάθηκαν στο πλευρό του δείχνοντάς του την εμπιστοσύνη τους (φυσικά υπήρξαν και φίλοι του Παναθηναϊκού που τον προέτρεψαν για ακόμη μία φορά να επιστρέψει στο Τριφύλλι) εκείνος ανταπαντά:

«Θα δείτε ποιος στ΄αλήθεια είμαι και θα κάνω όλους εσάς που με αντιμετωπίζετε με μίσος να μετανιώσετε για τα λεγόμενά σας. Όσο για τους αληθινούς θαυμαστές μου, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας».

Και προσθέτει:

«Και σας παρακαλώ παιδιά, σταματήστε να με φωνάζετε μαύρο λιοντάρι. Μπορείτε να με φωνάζετε απλά Τζιμπ. Είναι καλύτερα...»

Στην συνέχεια, σε εμφανώς πιο ήρεμο ύφος, κατέληξε:

«Για τους αληθινούς υποστηρικτές μου, θα επιστρέψω σκοράροντας σύντομα. Σας το υπόσχομαι. Καληνύχτα»