Skip to main content

Σισέ: No mercy στην Λίβερπουλ

Ο άσος της ΚΠΡ Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε για την αναμέτρησ εναντίον της Λίβερπουλ δείχνοντας να μην έχει ξεχάσει τον τρόπο που έφυγε από το αγγλικό λιμάνι και τους κόκκινους

Αποφασισμένος να σκοράρει εναντίον της Λίβερπουλ εάν του δοθεί η ευκαιρία εμφανίζεται ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Η ΚΠΡ φιλοξενεί την Τετάρτη τους "reds" με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να στέλνει το μήνυμα του.

Ο Σισέ φόρεσε 75 φορές τη φανέλα της Λίβερπουλ σκοράροντας στην τριετή θητεία του 24 γκολ.

"Η Λίβερπουλ είναι ξεχωριστή ομάδα για μένα, λόγω των τροπαίων που κατέκτησα, όμως για 90 λεπτά δεν θα δείξω οίκτο. Ήταν δύσκολο να φύγω από την Λίβερπουλ, γιατί δεν ήταν δική μου απόφαση.

Ο Ράφα Μπενίτεθ μου είπε 'δεν βρίσκεσαι στα πλάνα μου'. Έπρεπε να εγκαταλείψω την ομάδα" τόνισε ο 30χρονος φορ για να συμπληρώσει:

"Ήταν λυπηρό γιατί τα πήγα καλά στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκα και πίστευα πως άξιζα καλύτερη μεταχείριση. 'Ομως αφού συνέβη αυτό, έπρεπε να το δεχθώ. Δεν έχω να αποδείξω κάτι γιατί το προπονητικό επιτελείο της Λίβερπουλ έχει αλλάξει, όπως και πολλοί παίκτες. Εάν ήταν το ίδιο προπονητικό τιμ τότε σίγουρα θα μπορούσα". 

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει πετύχει μέχρι στιγμής τρία γκολ, όμως υπόσχεται περισσότερα.

"Δεν είχα την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω. Αρχίζω να βρίσκω τον δρόμο μου στην ομάδα. Αισθάνομαι πως μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Έχω πράγματα ν'αποδείξω. Τώρα όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς και πρέπει να τους κερδίσουμε. Εάν θέλεις να μείνεις στην κατηγορίας πρέπει να νικάς".