Skip to main content

Σίσιτς: Να αποδείξουμε ότι ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα

Καλύτεροι μέρα με τη μέρα θα γίνονται οι παίκτες τού Ηρακλή, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του ο Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος άσος τού «Γηραιού» τόνισε ότι αν η ομάδα του αποδώσει σύμφωνα με τις δυ
Καλύτεροι μέρα με τη μέρα θα γίνονται οι παίκτες τού Ηρακλή, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του ο Μίρνες Σίσιτς.

Ο Σλοβένος άσος τού «Γηραιού» τόνισε, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, στο αθλητικό κέντρο της Μίκρας, ότι αν η ομάδα του αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της εναντίον του Πανσερραϊκού, δε θα έχει πρόβλημα να πάρει τη νίκη.

«Είναι δύσκολο το παιχνίδι, καθώς από την ίδια ομάδα είχαμε χάσει πριν από δύο χρόνια στο Καυτανζόγλειο. Εμείς οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίζουμε. Να αποδείξουμε ότι ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα. Μέρα με την ημέρα γινόμαστε καλύτεροι. Αν παίξουμε αυτό που μπορούμε, δε θα έχουμε πρόβλημα», είπε αρχικά ο πεπειραμένος άσος, ο οποίος συμπλήρωσε για το γεγονός πως ο Ηρακλής δεν παρουσιάζει τόσο καλό θέαμα:
«Δεν είναι τυφλός ο κόσμος. Βλέπει ότι δεν είμαστε σε τόσο καλή κατάσταση. Υπάρχουν νέα παιδιά, καλοί παίκτες, όμως δεν παίζουμε αυτό που θέλουμε. Ωστόσο, θεωρώ ότι σύντομα θα βρούμε ρυθμό και θα αποδείξουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο».