Skip to main content

Σύσκεψη αυτοδιοικητικών του ΚΙΝ.ΑΛ. για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός αυτής της συνάντησης είναι οι εκλεγμένοι με την παράταξη της «Πρωτοβουλίας» να πουν τη γνώμη και τις προτάσεις τους.

Γράφει ο Σαλονικιός

Την πρόθεσή του να διοργανώσει σύσκεψη με τη συμμετοχή των δημοτικών και τοπικών συμβούλων του δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι πρόσκεινται στο ΚΙΝ.ΑΛ. έχει γνωστοποιήσει προς τους αιρετούς ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης του κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης, Χρήστος Παπαστεργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός αυτής της συνάντησης είναι οι εκλεγμένοι με την παράταξη της «Πρωτοβουλίας» να πουν τη γνώμη τους και τις προτάσεις τους για το πώς θα πρέπει να κινηθεί το ΚΙΝ.ΑΛ. στις εκλογές της 26ης Μαΐου στον κεντρικό δήμο. Όπως με ενημέρωσε αρμόδια πηγή, η σύσκεψη δεν θα έχει αποφασιστικό χαρακτήρα, καθώς την τελική απόφαση θα τη λάβει η Χαριλάου Τρικούπη.

Πάντως, ορισμένοι κύκλοι συνδέουν τη σύγκλησή της με την πρόταση την οποία φέρεται να διακινεί ο κ. Παπαστεργίου για ενδεχόμενη υποψηφιότητα του προέδρου του ΕΚΘ Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη. Πρόκειται για μια σκέψη η οποία διακινείται τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους του ΚΙΝ.ΑΛ. χωρίς ωστόσο, προς το παρόν, να λάβει επίσημο χαρακτήρα.