Τρίτη 11 Αυγούστου 2020
x

ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σε μια εποικοδομητική συζήτηση που έγινε στο αστυνομικό μέγαρο αναπτύχθηκαν εκτενώς όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά της Θεσσαλονίκης,

Τα θέματα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη συζήτησαν σήμερα στη συνάντηση που είχαν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με τη διοίκηση της Αστυνομίας, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
 
Σε μια εποικοδομητική συζήτηση, αναπτύχθηκαν εκτενώς όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά της Θεσσαλονίκης, ιδιαίτερα όσον αφορά τη μάστιγα του παρεμπορίου, το οποίο συνιστά ένα μείζον οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα, που προκαλεί ραγδαία απαξίωση των προϊόντων, πλήττοντας τόσο τους καταναλωτές όσο και τις επιχειρήσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ασφάλεια των πολιτών, των επιχειρηματιών και των εμπορικών καταστημάτων.

Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, γνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από πλευράς Αστυνομίας, έμειναν ικανοποιημένοι από τη βούληση, την ετοιμότητα και τον ουσιαστικό σκοπό της Αστυνομίας να αντιμετωπίσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάθε είδος παράτυπης και παράνομης δραστηριότητας, ώστε να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας, σιγουριάς και εμπιστοσύνης στους συμπολίτες μας και να αποφευχθούν γεγονότα δυσάρεστα και επικίνδυνα.

«Μόνο με δυναμική και συνεχή δράση και ετοιμότητα μπορούν να εξασφαλιστεί το επιθυμητό αποτέλεσμα», τονίζει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκη κ. Παντελής Φιλιππίδης και ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. Κοσμάς Καλογιάννης, ενώ από πλευράς Αστυνομίας συμμετείχαν οι κ.κ.: Αντιστράτηγος Σκούμας Κωνσταντίνος – Γεν. επιθεωρητής Β.Ε., Υποστράτηγος Μαυρόπουλος Λάζαρος – Γεν. Αστυνομικός Δ/ντής Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Θεοχάρης Χαράλαμπος – Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Δ/ντή Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Τζιτζής Αντώνιος – Δ/ντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Μπουλούμπασης Χρήστος – Δ/ντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Α/Δ Χαμόπουλος Σπυρίδων – Δ/ντής Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, Α/Υ Παπαγεωργοπούλου Παρασκευή  - Αναπληρώτρια Δ/ντή Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Α/Υ Σταυρόπουλος Λάμπρος – Αναπληρωτής Δ/ντή Δ/νσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, Α/Α΄ Ζδραγκας Νικόλαος – Προϊστάμενος τμήματος επιχειρήσεων Γ.Α.Δ.Θ., Α/Α΄ Κεμετζή Μαρία – Προϊσταμένη τμήματος επιχειρήσεων Γ.Α.Δ.Θ..
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ