Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021
x

ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΐΔΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σε σύσκεψη στα γραφεία της διεύθυνσης συζητήθηκαν ζητήματα αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και αστυνόμευσης της περιοχής.

Ζητήματα αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και αστυνόμευσης της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας αναλύθηκαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Παράλληλα αναπτύχθηκαν σχέδια επιχειρησιακών δράσεων και εντατικοποίησης της αστυνόμευσης, με απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών της περιοχής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι αστυνομικοί διευθυντές Κοζάνης, Καστοριάς και Φλώρινας, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Τον κ. Χρυσοχοΐδη υποδέχθηκαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος , Θωμάς Νέστορας.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός παρευρέθηκε σε αντίστοιχη σύσκεψη τη Μεγάλη Πέμπτη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ