Skip to main content

ΠΑΟΚ: Τετράωρη τηλεδιάσκεψη υπό τον Ιβάν Σαββίδη για τη Νέα Τούμπα - Τι ειπώθηκε

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης είχε ευρεία τηλεδιάσκεψη με όλους τους εμπλεκομένους σχετικά με το μεγάλο έργο.

Μέρα σύσκεψης και διαβουλεύσεων ήταν η σημερινή στον ΠΑΟΚ σχετικά με το πρότζεκτ Νέα Τούμπα.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης είχε ευρεία τηλεδιάσκεψη με όλους τους εμπλεκομένους σχετικά με το μεγάλο έργο.

Σε αυτή συμμετείχαν οι συνεργάτες του από τον Δικέφαλο, αλλά και άνθρωποι από την εταιρεία Populous που εκπροσωπούσε την κατασκευαστική κοινοπραξία.

Το μίτινγκ είχε διάρκεια σχεδόν τέσσερις ώρες, μέσα στις οποίες τέθηκαν επί τάπητος πλήθος επί μέρους θεμάτων που αφορούν στα τρία σχέδια που έχουν παραδοθεί στην ΠΑΕ από τις 31 Αυγούστου.

Όπως διαρρέεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ουσιαστικά, οι αναφορές, οι ερωτήσεις και οι επισημάνσεις του ισχυρού άντρα του Δικεφάλου είχαν να κάνουν με καθαρά τεχνικές λεπτομέρειες του έργου και όχι με τις μακέτες αυτές καθ’ αυτές. Οι τελευταίες βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες στα χέρια του, με τον ίδιο, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, να αναλύει διεξοδικά και σε βάθος όλα τα δεδομένα πριν τις δώσει στη δημοσιότητα και στην κρίση του κόσμου της ομάδας.

«Το ζητούμενο για τον Σαββίδη είναι να σιγουρευτεί ότι όλα αυτά που αναφέρονται στο business plan μπορούν όντως να γίνουν χωρίς να προκύψει κάποιο, γραφειοκρατικό ή μη, απρόβλεπτο εμπόδιο στην πορεία. Να “δέσει” δηλαδή ότι εφόσον δημοσιευτούν τα σχέδια, θα μπορούν να είναι και πλήρως υλοποιήσιμα», επισημαίνεται.

Όπως όλα δείχνουν θα γίνει ακόμα μία τέτοια τηλεδιάσκεψη τις προσεχείς μέρες, πριν τα τρία σχέδια της Νέας Τούμπας αναρτηθούν στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ για τον κόσμο της ομάδας και προς δημόσια διαβούλευση.