Skip to main content

Σύσκεψη στα Δικαστήρια για τα μέτρα τάξης του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του επικείμενου, μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Σύσκεψη εν όψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την 25η αγωνιστική της Super League, την οποία κάλεσε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ, της Αστυνομίας (Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης), της Πυροσβεστικής, καθώς και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ).

Όπως έγινε γνωστό από δικαστικές πηγές, οι εισαγγελικές αρχές παρότρυναν τους εκπροσώπους των ΠΑΕ να αποφύγουν ανακοινώσεις ή οτιδήποτε δημιουργήσει εντάσεις. Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Συντυχάκης ανέφερε πως η σύσκεψη έγινε σε ήρεμο κλίμα προκειμένου να συζητηθούν όλοι οι τρόποι για να διεξαχθεί ο αγώνας σε ήρεμο κλίμα ενώ το ίδιο δήλωσε και από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης δεν έγινε γνωστό αν θα δώσει το «παρών» στον αγώνα ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μετά από τη σύσκεψη, οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ είχαν ξεχωριστές συναντήσεις με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Χαράλαμπο Βουρλιώτη και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Στέφανο Ζαρκαντζιά.

Υπενθυμίζεται ότι το ντέρμπι κορυφής είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή (23/2), στο γήπεδο της Τούμπας.