Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ 16 ΜΑΐΟΥ

Μία πρώτη σκέψη της διοργανώτριας αρχής είναι να επανεκκινηθεί το ελληνικό πρωτάθλημα στις 16 Μαΐου... κορωνοϊού επιτρέποντος!

Το ενδεχόμενο επανέναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Super League θα συζητήσουν σε τηλεδιάσκεψη οι ιδιοκτήτες των δεκατεσσάρων ΠΑΕ τη Δευτέρα (30/3). Μία πρώτη σκέψη είναι να επαναρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα στις 16 Μαΐου... κορωνοϊού επιτρέποντος! Να διεξαχθούν δηλαδή τότε οι αγώνες κατάταξης, ώστε τα παιχνίδια (10 αγωνιστικές στα πλέι οφ και επτά στα πλέι άουτ) να έχουν ολοκληρωθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Τα χορηγικά πακέτα, καθώς και τα τηλεοπτικά συμβόλαια με NOVA και ΕΡΤ, πιέζουν τις δεκατέσσερις ομάδες με τη Superleague να αναζητά τρόπο για προγραμματισμό προκειμένου να γνωρίζουν οι ομάδες πότε θα πρέπει να ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Ακόμη πάντως κι αν αποφασιστεί να οριστεί η 16η Μαΐου ως ημερομηνία επανέναρξης των αγώνων, αυτή δεν θα είναι δεσμευτική, με τον Συνεταιρισμό να παρακολουθεί τις εξελίξεις ως προς την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊό, σε συνεννόηση με την αθλητική και πολιτική ηγεσία. Το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος παραμένει πάντως πιθανό, κάτι στο οποίο εξάλλου αναφέρθηκε με δηλώσεις του και ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ