Skip to main content

Συστρατεύεται όλος ο Άρης για τον Δημήτρη: «Είμαστε κοντά σου» (video)

Ο φίλαθλος της ομάδος δίνει μάχη για τη ζωή του και όλη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια θα στηρίξει το φιλικό παιχνίδι (20/2, Παλέ) για την ενίσχυσή του.

Φιλικό παιχνίδι για την ενίσχυση του φιλάθλου του Άρη, Δημήτρη που δίνει μάχη για τη ζωή του, διοργανώνει στο «Nick Galis Hall» η ΚΑΕ Άρης.

Σύσσωμη η οικογένεια του συλλόγου και συγκεκριμένα, η ΚΑΕ, η ΠΑΕ, ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης και οι σύνδεσμοι οπαδών «Super 3», «Ιερολοχίτες», «Club 1914» και «Aris Athens Club» θα στηρίξουν το παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00  ανάμεσα στο συγκρότημα του Γιάννη Καστρίτη και τον Ερμή Λαγκαδά με την είσοδο να γίνεται μέσω κουπονιού που τιμάται συμβολικά στα 5 ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ Αρης δίπλα στον Δημήτρη και στον αγώνα που δίνει. Το μήνυμα της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας και το κάλεσμα για μαζική παρουσία στο φιλικό της ερχόμενης Τετάρτης στο Nick Galis Hall...

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ».

Το μήνυμα του ΑΣ Άρης:

«Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:00 στο ''Nick Galis Hall'' θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας ΑΡΗΣ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ για την ενίσχυση του φιλάθλου του Συλλόγου μας, Δημήτρη.

Όλοι μια γροθιά για να γυρίσει γρήγορα κοντά μας ξανά ο Δημήτρης!

Κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης θα διατίθενται σε όλες τις θύρες του γηπέδου ''Κλεάνθης Βικελίδης'' την Κυριακή 17/02/2019 στον αγώνα ΑΡΗΣ – Πανιώνιος και από όλους τους συνδέσμους καθώς και την ημέρα του αγώνα στο ''Nick Galis Hall''».

«Ανακοινώνουμε πως παραλάβαμε και διαθέτουμε τα κουπόνια του φιλικού αγώνα για τον Δημήτρη μεταξύ ΑΡΗ – Ερμή Λαγκαδά την Τετάρτη 20 Φεβρουάριου 18:00 ώρα.

To μήνυμα του «Super 3»:

Κουπόνια θα υπάρχουν στα γραφεία του συνδέσμου αλλά και σε όλες της θύρες στο ματς της Κυριακής.

Πέρα από την αγορά του εισιτηρίου αναγκαία είναι και η παρουσία ΟΛΩΝ την μέρα του φιλικού για να στείλουμε μήνυμα ενότητας στον Δημήτρη και την οικογένεια του….. Να αποδείξουμε σε όλους ότι ο ΑΡΗΣ είναι οικογένεια και τι μπορούμε να καταφέρουμε ενωμένοι…».