Skip to main content

Η ομολογία του συζύγου-φονιά: Τσακωθήκαμε, θόλωσα, την έπνιξα - Δεν είχα συνεργό

Ο δράστης έσπασε μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών -Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε συνεργό ενώ είπε στους αστυνομικούς ότι «τη σκότωσε πάνω στα νεύρα του»

Τη μη ύπαρξη συνεργού στη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά ισχυρίστηκε κατά την απολογία του ο σύζυγος και καθ΄ομολογία δράστης της άτυχης 20χρονης, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Διαβάστε ακόμη: Ομολόγησε και συνελήφθη ο σύζυγος της Καρολάιν για τον φόνο της!

Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, έσπασε μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό.

Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση του φόνου της Καρολάιν

«Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία», ισχυρίστηκε ο 33χρονος στην ανάκριση σύμφωνα με το protothema.gr.

Ο καθ΄ ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σήμερα το πρωί από την Αλόννησο με ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, όπου τελέστηκε μνημόσυνο για την άτυχη κοπέλα, στη ΓΑΔΑ, καθώς η αστυνομία είχε στα χέρια της νέα στοιχεία, όπως επιβεβαίωσε και με τις ανακοινώσεις της νωρίτερα.