Skip to main content

Σύζυγος Βαρέλα: Είσαι ο ήρωάς μου θα επιστρέψεις πιο δυνατός

Η Άντρεα Βαρέλα επισήμανε το γεγονός ότι ο Καποβερντιανός αμυντικός αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Φερνάντο Βαρέλα αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, με την εκτίμηση του ιατρικού τιμ των «ασπρόμαυρων», να κάνει λόγο για πρόβλημα στον μηνίσκο.

Η εκτίμηση για τον χρόνο της απουσίας του έμπειρου στόπερ υπολογίζεται στον 1-1,5 μήνα, με την σύζυγο του Βαρέλα, Άντρεα, να στέλνει το δικό της μήνυμα για τον τραυματισμό του 31χρονου στόπερ.

Η Άντρεα Βαρέλα, αφού αρχικά αποκάλυψε ότι ο Βαρέλα αγωνίστηκε στον περσινό τελικό Κυπέλλου, όντας τραυματίας, στη συνέχεια ανέφερε ότι ο έμπειρος στόπερ του ΠΑΟΚ δεν θέλει να χάνει καμία αναμέτρηση του Δικεφάλου.

Αναλυτικά το μήνυμα της Άντρεα Βαρέλα:

«Την προηγούμενη σεζόν έπαιξες τον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ, όντας τραυματίας. Έμεινες στον αγώνα και στα 90 λεπτά. Χθες, όντας πάλι τραυματίας, έμεινες και πάλι μέχρι το τέλος του αγώνα. Είτε πονάς είτε όχι, κανείς δεν σε σταματά. Είσαι ο ήρωας μου, θα επιστρέψεις πιο δυνατός από ποτέ».