Skip to main content

Συζήτηση με θέμα τη βία κατά των γυναικών από τον ΑΣ Άρης και τη «Λύσε τη σιωπή»

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Ελευθέριος Αρβανίτης και η Ανατολή Κωνσταντινίδου προσκαλούν σε συζήτηση με θέμα τη βία κατά των γυναικών

Σε συζήτηση με θέμα τη βία κατά των γυναικών προσκαλούν ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Ελευθέριος Αρβανίτης και η Ανατολή Κωνσταντινίδου, εκπαιδευτικός, Δημοτική Σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη και εμπνεύστρια της δράσης «ΛΥΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ».

Οι εθελοντές-επιστήμονες της δράσης, ο ιατροδικαστής Κωνσταντίνος Ζησόπουλος, η δικηγόρος Βασιλική Αμοιρίδου και η ψυχολόγος στο Κέντρο Προστασίας Κακοποιημένων Γυναικών Κορδελιού-Ευόσμου Ντίνα Μενέκου. Τα μέλη της δράσης «θα αναλύσουν το θέμα διεξοδικά, ώστε να μάθουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι αλλά και τα μέσα που μπορούν να προστατέψουν τις γυναίκες από κάθε πιθανή μορφή βίας (λεκτική, σωματική και ψυχολογική)», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, στις 19:00, διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου meet.google.com/ico-vwkh-ywf και είναι ελεύθερη για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν με ερωτήσεις.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία συμμετοχής στη συζήτηση, οι διοργανωτές ζητούν από τους συμμετέχοντες να συνδεθούν 5΄λεπτά πριν την έναρξή της.