Κυριακή 31 Μαΐου 2020
x

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΟΑΣΘ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ» ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Η δημοτική παράταξη αναφέρει πως ανοίγει διάλογο με την τοπική κοινωνία για τον ΟΑΣΘ σε αντίθεση με την παθητική στάση της διοίκησης Μπουτάρη.

Συζήτηση με θέμα «Θεσσαλονίκη - ΟΑΣΘ Η επόμενη μέρα» διοργανώνει την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 19:00 στο πολιτιστικό κέντρο Τούμπας η Δημοτική Κίνηση «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ».

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ο πρόεδρος του ΟΣΕΘ, Κώστας Αμπατζάς και η επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, Ρία Καλφακάκου.

«Η ψήφιση του νόμου για την απο-ιδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ σηματοδοτεί την πολιτική της κυβέρνησης στις αστικές συγκοινωνίες και στα κοινωνικά αγαθά και υπηρεσίες η οποία αποβλέπει σε ένα λειτουργικό ποιοτικό και αξιόπιστο σύστημα αστικών συγκοινωνιών» σημειώνεται στην ανακοίνωση της εκδήλωσης. 

«Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ με το βλέμμα σταθερά προσηλωμένο στις ανάγκες του πολίτη ανοίγει το διάλογο με την τοπική κοινωνία προκειμένου από κοινού να συμβάλουν στη χάραξη μιας ενεργητικής πολιτικής του δήμου στο συγκεκριμένο θέμα σε αντίθεση με την παθητική στάση της διοίκησης Μπουτάρη» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ