Skip to main content

Άκης Σκέρτσος: Αρνητής του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό ο Πολάκης

Αιχμές από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ για την παραδοχή του πρώην αν. υπουργού Υγείας ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις στην κυβέρνηση αναφορικά με τα λεγόμενα του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, που ούτε λίγο ούτε πολύ διατυπώνει ανοιχτά τον σκεπτικισμό του για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ανοιχτά ότι δεν έχει εμβολιαστεί, όπως φαίνεται σε διάλογο που είχε με χρήστη στο facebook τον οποίο παραθέτει μάλιστα σε δική του ανάρτηση ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος.

«Κύριε Πολάκη μπορείτε να μας πείτε ευθέως αν έχετε κάνει το εμβόλιο ή όχι», είναι το ερώτημα χρήστη, με τον βουλευτή να απαντά χαρακτηριστικά πως «όχι μέχρι στιγμής, θα αποφασίω το Σεπτέμβρη-Οκτώβρη με βάση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές τι και ποιο θα κάνω. Τώρα δεν έχει νόημα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης νωρίτερα χαρακτήρισε μέσω του twitter τον πρώην υπουργό «εκπρόσωπο κατά του εμβολιασμού».

«Ας σταθούμε λίγο κι ας σκεφθούμε πως θα πήγαινε η εθνική εμβολιαστική εκστρατεία αν στη θέση του Υπουργού Υγείας είχαμε έναν αρνητή του εμβολιασμού κατά της COVID», ανέφερε ο κ. Σκέρτσος, παίρνοντας σειρά στην κριτική, μετά και τις αιχμές που είχε αφήσει νωρίτερα ο Άδωνης Γεωργιάδης.