Skip to main content

Σκέρτσος: Πάνω από 1.500 πυρόπληκτοι έχουν λάβει προσωρινή στέγαση

Οι πολιτες που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν κατοικίες και οικισμούς μπορούν να καλούν το 1135 προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την προσωρινή φιλοξενία.

Περισσότεροι από 1.500 πυρόπληκτοι έχουν λάβει προσωρινή στεγαστική συνδρομή, σύμφωνα με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσο.

Παράλληλα, ο κ. Σκέρτσος υπενθυμίζει, με ανάρτησή του στο Facebook, ότι οι πολιτες που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν κατοικίες και οικισμούς μπορούν να καλούν το 1135 προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την προσωρινή φιλοξενία τους σε ξενοδοχεία που έχουν μισθωθεί από το Δημόσιο.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον ίδιο, τα κλιμάκια των μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών βρίσκονται ήδη στις πυρόπληκτες περιοχές για την καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν σε κτήρια και κατοικίες οι πυρκαγιές της περασμένης εβδομάδας.

Διαβάστε σχετικά Πυρκαγιές στην Αττική: Το υπουργείο Υποδομών ξεκίνησε να καταγράφει τις ζημιές

Η ανάρτηση του Α. Σκέρτσου

Τα κλιμάκια των μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών βρίσκονται ήδη στις πυρόπληκτες περιοχές για την καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν σε κτίρια και κατοικίες οι πυρκαγιές της περασμένης εβδομάδας. Θυμίζουμε ότι όλοι οι πολιτες που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν κατοικίες και οικισμούς μπορούν να καλούν το 1135 προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την προσωρινή φιλοξενία τους σε ξενοδοχεία που έχουν μισθωθεί από το δημόσιο. Ήδη, σε αυτό το πλαίσιο, περισσότεροι από 1.500 πυρόπληκτοι έχουν λάβει προσωρινή στεγαστική συνδρομή.