Skip to main content

Σκιά του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ο γ.γ. Υποδομών Γ. Καραγιάννης

Ο κ. Καραγιάννης γιόρτασε τα γενέθλιά του με τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη, ενημερώνοντάς τον για όλα τα έργα υποδομής που επισκέφτηκε.

Σκιά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν στη χτεσινή ολιγόωρη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης.

Ο κ. Καραγιάννης ανέλαβε την ενημέρωση του πρωθυπουργού για τις υποδομές της πόλης και για ειδικότερα ζητήματα, όπως αυτό της διάνοιξης της οδού Πόντου στην Καλαμαριά, της κατασκευής του σταθμού Βενιζέλου, αλλά και των υποδομών του αεροδρομίου «Μακεδονία».

Ο κ. Καραγιάννης είχε χτες άλλωστε την τιμητική του, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά του συνοδεύοντας τον κ. Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στην πόλη. Σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει:

«Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερη για εμένα, επισκέφθηκα τη γενέτειρα πόλη μου τη Θεσσαλονίκη συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis την ημέρα των γενεθλίων μου.

Η επίσκεψή μας ξεκίνησε με σύσκεψη στο Δημαρχείο της Καλαμαριάς με κυβερνητικό κλιμάκιο και τις δημοτικές αρχές, όπου ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για όλα τα μείζονος σημασίας έργα που τρέχουν στην Καλαμαριά, όπως το θέμα της οδού Πόντου, η διάνοιξη της οποίας είναι προαπαιτούμενο για να λειτουργήσει το έργο του μετρό Θεσσαλονίκης, ένα θέμα που για πολλά χρόνια έμενε άλυτο και τώρα δρομολογήθηκε η υλοποίησή της.

Στη συνέχεια μαζί με τον Πρωθυπουργό επισκεφτήκαμε τον σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης ώστε να ενημερωθεί προσωπικά ο ίδιος για την εξέλιξη των εργασιών στο συγκεκριμένο σταθμό, ένα σταθμό μείζονος σημασίας για την πορεία του μετρό στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η επίσκεψή μας ολοκληρώθηκε με μία εντυπωσιακή εκδήλωση εγκαινίων για την αναβάθμιση των 14 αεροδρομίων της χώρας που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ένα αεροδρόμιο στολίδι, καθώς και άλλα 13 περιφερειακά αεροδρόμια, που αλλάζουν πλήρως τις υποδομές και το προφίλ της χώρας μας.

Η χθεσινή ημέρα ήταν μια ημέρα γεμάτη με πολλή δουλειά και συγκινήσεις».