Skip to main content

Σκιάθος: Στα χέρια της Philian Hotels & Resorts το ξενοδοχείο «Γαλήνη»

Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Σκιάθο και Χαλκιδική και με την συγκεκριμένη προσθήκη ξεπερνάει τις 500 κλίνες στις περιοχές αυτές.

Την απόκτηση του ξενοδοχείου «Γαλήνη» στη Σκιάθο ανακοίνωσε ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts της οικογενείας Κουκουλάκη. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή της Μ. Άμμου, μόλις 200 μέτρα από την παραλία και 5 λεπτά από τη Χώρα του νησιού. Πρόκειται για το 6ο ξενοδοχείο του Ομίλου στη Σκιάθο και το 12ο στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Σκιάθο και Χαλκιδική. Με την συγκεκριμένη προσθήκη ο Όμιλος ξεπερνάει τις 500 κλίνες στις παραπάνω περιοχές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Μάκης Κουκουλάκης δήλωσε σχετικά: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έκλεισε η συγκεκριμένη συμφωνία. Το ξενοδοχείο Γαλήνη τοποθετημένο σε μία ήσυχη περιοχή της Μ. Άμμου είναι ιδανικό για ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές. Στα πλάνα μας είναι η μετατροπή του σε ένα 4 αστέρων ξενοδοχείο με έμφαση στην χαλάρωση, την γαστρονομία και στο πολύ καλό service. Στα πλάνα μας είναι και η αλλαγή του ονόματος καθώς θέλουμε να πετύχουμε ένα ολοκληρωτικό rebranding. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσουμε τις επόμενες ημέρες».