Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
x

ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ: ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΗΣ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

Τι είπε ο αν. υπουργός Οικονομικών με αφορμή την εκταμίευση προχρηματοδοτήσεων ύψους 4 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα από το Ταμείο.

Με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα και αποτελεσματικότητα προς όφελος της οικονομικής ανάκαμψης, της κοινωνικής συνοχής και του φυσικού περιβάλλοντος της πατρίδας μας θα αξιοποιηθούν οι πόροι από το Ταμείο Ανάκαμψης που εκταμιεύθηκαν σήμερα, δήλωσε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Αυτό επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης, με αφορμή την εκταμίευση προχρηματοδοτήσεων ύψους 4 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα από το Ταμείο.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε τα εξής: «Μπήκαν σήμερα στους λογαριασμούς του ελληνικού δημοσίου στην Τράπεζα της Ελλάδος 4 δισ. ευρώ, που αποτελούν την προκαταβολή του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0". Οι πόροι αυτοί, σημαντικό τμήμα των οποίων αφορά την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, θα αξιοποιηθούν με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα και αποτελεσματικότητα προς όφελος της οικονομικής ανάκαμψης, της κοινωνικής συνοχής και του φυσικού περιβάλλοντος της πατρίδας μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ