Skip to main content

Σκηνές πανικού σε πτήση από Θεσσαλονίκη προς Χανιά - «Φώναζαν και έκλαιγαν οι επιβάτες»

Λόγω των θυελλωδών ανέμων υπήρχε δυσκολία χθες το μεσημέρι το αεροσκάφος να προσεγγίσει το αεροδρόμιο “Ι.Δασκαλογιάννης” , στα Χανιά.

Πανικός επικράτησε χθες το μεσημέρι σε πτήση Ryanair από Θεσσαλονίκη με προορισμό το αεροδρόμιο “Ι.Δασκαλογιάννης” , στα Χανιά, καθώς εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων δεν μπορούσε το αεροσκάφος να προσγειωθεί ομαλά.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το kriti360.gr εντός του αεροσκάφους επικράτησαν σκηνές πανικού. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες πολλοί από τους επιβάτες έχασαν την ψυχραιμία τους και άρχισαν να φωνάζουν ακόμα και να κλαίνε.

Οι ισχυρές ριπές δυσκόλευαν την προσέγγιση του αεροδρομίου ενώ χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι το πλήρωμα του αεροσκάφους πραγματοποίησε ενημέρωση από τα μεγάφωνα για το τι γίνεται σε περίπτωση εγκατάλειψης του αεροσκάφους.

Τελικά ωστόσο ο πιλότος αποδείχθηκε ιδιαίτερα ικανός και ψύχραιμος καταφέρνοντας να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροσκάφος προς ανακούφιση των επιβατών.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση επιβάτιδος της πτήσης στο kriti360.gr: “Ευχαριστούμε τον Θεό που φτάσαμε. Ήταν απίστευτο που ζήσαμε, νιώσαμε πως θα πεθάνουμε. Ευτυχώς ο πιλότος φάνηκε ψύχραιμος και καταφέραμε να προσγειωθούμε στα Χανιά”.