Skip to main content

Κυριάκος: Να σταματήσει το αυτομαστίγωμα στο ΚΙΝΑΛ

Απάντηση με νόημα από τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ για την κριτική που δέχεται από ορισμένους για την υποψηφιότητά του.

Σήκωσε το γάντι στα κακόβουλα σχόλια που γίνονται εκτός αλλά και εντός του πολιτικού του χώρου ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Κυριάκος Κυριάκος.

«Από την πρώτη στιγμή στην κορυφή της ατζέντας μου βρέθηκε η ανάγκη να ξαναφέρουμε το ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία, φρέσκο, ανανεωμένο, εξαγνισμένο από την αυτοκάθαρση και ξανά περήφανο. Από την πρώτη στιγμή δεν έβαλα στο μπλοκάκι μου τις διαιρέσεις, αλλά τις προσθέσεις και τους πολλαπλασιασμούς. Από την πρώτη στιγμή και κάθε μέρα καταγγέλλω τους πολιτικούς που αυτοαποθεώνονται ως «ελίτ», με τον σνομπισμό του αλάθητου. Αυτά έκαναν τον κόσμο να απογοητευτεί από την πολιτική και ευθύνες σε εμάς δεν βλέπει μόνο όποιος δεν έχει καθρέπτη. Οι διασπάσεις, η εσωστρέφεια και το αυτομαστίγωμα του ΠΑΣΟΚ πρέπει να σταματήσουν. Είμαστε η πιο υπεύθυνη πολιτική δύναμη της μεταπολίτευσης, πράγμα που δεν χρειαζόμαστε τον Γιούνκερ να επιβεβαιώσει. Χρειαζόμαστε στελέχη που να εκπέμπουν και να εκφράζουν αυτή την υπερηφάνεια», έγραψε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων σε μακροσκελή του ανάρτηση ο κ. Κυριάκος.

«Πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μαζί αν η Θεσσαλονίκη θα έχει ανοιχτά γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, του Κινήματος Αλλαγής, ή οι ψηφοφόροι μας θα παραμείνουν χάρτινες λίστες που θα ανασύρονται ανά τετραετία. Πρέπει να αποφασίσουμε αν είναι η ώρα της δικαίωσης μέσω της αναγέννησης και της ανασύστασης των ποσοστών. Ως νέος υποψήφιος αντιμετωπίζω τη λογική καχυποψία από την πολιτική ελίτ. Ίσως αυτό να είναι και το πρώτο μου παράσημο. Οι ελίτ ανακηρύσσονται από τον κόσμο, από τους ανθρώπους που συναντώ καθημερινά και μου εκφράζουν την ελπίδα τους στο πρόσωπό μου», επισήμανε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

Η εν λόγω αντίδραση του υποψηφίου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ έρχεται σύμφωνα με πληροφορίες ως απάντηση στον αρνητικό σχολιασμό που έχει δεχθεί ο κ. Κυριάκος για την απόφαση του να κατεβεί στις προσεχείς εκλογές. Μάλιστα οι επικριτές ήταν συνυποψήφιοι του απο τη λεγόμενη «παλιά φρουρά», που όπως φάνηκε δεν είδαν θετικά την υποψηφιότητα του πρώην διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.