Skip to main content

Σκληρή απάντηση Πεταλωτή σε Σαμαρά

Με απλουστευτικές και ανυπόστατες αναλύσεις δεν λύνονται τα μεγάλα προβλήματα του τόπου, τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας την ομιλία του Α.Σαμαρά στη ΔΑΚΕ.
«Πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε όλοι ότι με απλουστευτικές και ανυπόστατες αναλύσεις δεν λύνονται τα μεγάλα προβλήματα του τόπου» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ.

«O κ. Σαμαράς για άλλη μια φορά, με φιλολαϊκό πρόσωπο, αναφέρθηκε σε όλους και για όλα. Με γενικότητες, αοριστίες, ανεύθυνους αφορισμούς, με παντελή έλλειψη μνήμης και χωρίς καμία συγκεκριμένη πρόταση συνεχίζει την τακτική του ψαρέματος στα θολά», τονίζει ο κ. Πεταλωτής, ενώ συμπληρώνει: «Επανέλαβε μονότονα το περιβόητο μείγμα πολιτικής της ΝΔ για ανάπτυξη, για ανάκαμψη, χωρίς όμως να προτείνει το οτιδήποτε».

Παράλληλα, τόνισε πως «η κυβέρνηση, αντίθετα, με πλήρη υπευθυνότητα και σχέδιο συνεχίζει τη δημοσιονομική τακτοποίηση, ως απαραίτητη προϋπόθεση του σοβαρού σχεδίου μας για να ανάπτυξη, το οποίο αποφασίσαμε στοχευμένα και ήδη υλοποιούμε. Πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε όλοι ότι με απλουστευτικές και ανυπόστατες αναλύσεις δεν λύνονται τα μεγάλα προβλήματα του τόπου».