Skip to main content

Σκόδρας: Υπερδιπλασιάσαμε τον στόλο του ΟΑΣΘ και αυτό φαίνεται

Πρέπει να δούμε το 1,5 εκατ. και όχι τους λίγους βολεμένους, τους μόνιμα άεργους, είπε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ απαντώντας σε επικρίσεις

Πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΑΣΘ με τον σωστό τρόπο για να είναι βιώσιμη και ανταγωνιστική η αστική συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη, τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας.

Διαβάστε - ΟΑΣΘ: Πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων, ιδιωτικοποίηση προτείνει ο Γ. Σκόδρας

Ο ίδιος ανέφερε δέχτηκε επιθέσεις για τις απόψεις του για τον ΟΑΣΘ και υπογράμμισε «πρέπει να δούμε το 1,5 εκατ. και όχι τους λίγους βολεμένους, τους μόνιμα άεργους».

Ο κ. Σκόδρας διευκρίνισε πως 497 λεωφορεία για την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης είναι απαραίτητα για την υγιή λειτουργιά του ΟΑΣΘ. «Έχουμε υπερδιπλασιάσει τον στόλο κι αυτό πλέον φαίνεται», είπε.

«Η συνεργασία με τα ΚΤΕΛ καλύπτει στο 100% τις ανάγκες και θα συνεχιστεί μέχρι την άνοιξη του 2022 και έχουμε χρόνο να διασφαλιστεί η κάλυψη των αναγκών στη συνέχεια», πρόσθεσε.

Ο κ. Σκόδρας τόνισε πως η πανδημία έπληξε βαριά τον ΟΑΣΘ αφού, σύμφωνα με τον ίδιο, τα έσοδα το 2020 ήταν 12 εκατ. ευρώ όταν το 2019 ήταν 35 εκατ. ευρώ.