Skip to main content

Σκόνδρας: Αδικία τα όσα βίωσε πέρσι ο ΠΑΟΚ, φέτος έχει τέλειο ρόστερ

Ο πλάγιος μπακ της Λαμίας μίλησε για την αναμέτρηση των Φθιωτών κόντρα στον Δικέφαλο, την ποιότητα αυτού αλλά και τα όσα έγιναν πέρσι.

Για την αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ, την ποιότητα του «Δικεφάλου» αλλά και τα όσα έγιναν πέρσι μίλησε ο Γιάννης Σκόνδρας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «Libero 107.4».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πλάγιος μπακ των Φθιωτών:

Για την Λαμία: «Είναι τελείως διαφορετική ομάδα. Άλλαξε ο προπονητής, ήρθαν κάποιοι παίκτες. Το ρόστερ έχει δυναμώσει πάρα πολύ. Νομίζω και οι παίκτες σιγά, σιγά έχουν βρει την χημεία τους, κάθε παιχνίδι παίζουμε καλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αν είμαστε σοβαροί, θα κερδίζουμε όλες τις ομάδες».

Για την εμφάνιση της Λαμίας στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα η εμφάνιση μας με τον ΠΑΟΚ μας άφησε θετικά. Παίζαμε με την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, που είναι έξι βαθμούς πάνω και φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι ένα λιθαράκι αυτή η εμφάνιση για τα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα, απλά είμαστε λίγο άτυχοι στο σκοράρισμα. Η ομάδα θα πάει πιο ψηλά από ότι είναι τώρα στο πρωτάθλημα».

Για την εμπειρία του στην Σκωτία: «Σχεδόν δύο χρόνια πέρασα πάρα πολύ καλά. Ήταν μια ομάδα που πήγε να σωθεί στην Σκωτία, είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Έχουν πολύ οργάνωση και γενικά μου άρεσε. Θα ξαναπήγαινα αν μου δινόταν η ευκαιρία. Η Σκωτία είναι μια μικρογραφία της Αγγλίας και όλα κυλάνε ρολόι».

Για την διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ήταν πέναλτι. Από εκεί και πέρα ο διαιτητής έκρινε ότι είναι ακούσιο. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να σταθείς στο πέναλτι. Ok ήταν πέναλτι αλλά πάμε παρακάτω. Ήταν μια φάση, δεν δόθηκε πέναλτι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τον ΠΑΟΚ και τα όσα έγιναν την περσινή σεζόν: «Αυτό που έγινε με τον ΠΑΟΚ πέρσι, ήταν μεγάλη αδικία. Την πίεση στον ΠΑΟΚ την ξέρω. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν στο DNA τους την πίεση, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πάει κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε λίγο κουρασμένος στο ματς με την Τσέλσι. Έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και για εμένα την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Πρέπει να διαχειριστεί την πίεση. Θεωρώ ότι είναι δίκαια εκεί που είναι και με σωστή διαχείριση θα είναι πρωταθλητής».

Για το δυνατό και αδύναμο σημείο του ΠΑΟΚ: «Το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ, είναι ότι έχει από έναν ποιοτικό παίκτη σε κάθε γραμμή. Έχει φτιάξει ένα τέλειο ρόστερ. Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες, αλλά με την ποιότητα που έχει ο ΠΑΟΚ, πολύ σπάνια θα δεις αδυναμίες. Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να κερδίζει παιχνίδια ακόμη και όταν δεν είναι καλά. Οι αδυναμίες φάνηκαν απέναντι σε μια πιο ποιοτική ομάδα όπως η Τσέλσι».

Για τους ξένους διαιτητές: «Από την στιγμή, που βγήκε απόφαση να παίζουν ξένοι διαιτητές, το καλύτερο θα είναι να καθιερωθούν οι ξένοι διαιτητές, γιατί και οι μικρές ομάδες, μπορούν να αδικηθούν, αλλά να μην τις ακούσει κανένας. Για εμένα θα πρέπει να καθιερωθεί σε όλα τα παιχνίδια, για να μην υπάρχει παράπονο. Δεν είναι καλό για τους Έλληνες διαιτητές όταν σφυρίζουν ξένοι, αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη».

Για το αν θα δώσει λύση το VAR: «Θεωρώ ότι θα δώσει λύση, αλλά ας μην κρυβόμαστε στην Ελλάδα είμαστε, ποτέ δεν ξέρεις. Το VAR είναι στην κρίση του διαιτητή το αν θα πάει να ξαναδεί την φάση».