Skip to main content

Σκόπια - VMRO: Να ψηφίσουμε εδώ και τώρα - Δεν περνάει η συμφωνία

O κ. Μιλοσόσκι ανέφερε ότι έχουν περάσει 19 μέρες από το δημοψήφισμα, στο οποίο ο λαός δήλωσε σαφώς ότι δεν υπάρχει εντολή για συνταγματικές αλλαγές.

Να ξεκινήσει άμεσα η ψηφοφορία επί της πρότασης της κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ, για την έναρξη των διαδικασιών σχετικά με την τροποποίηση του Συντάγματος της χώρας, στη βάση της συμφωνίας των Πρεσπών, ζήτησε ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE, Αντόνιο Μιλοσόσκι.

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και έχοντας στο πλευρό του βουλευτές του κόμματός του, ο κ. Μιλοσόσκι ανέφερε ότι έχουν περάσει 19 μέρες από το δημοψήφισμα, στο οποίο ο λαός δήλωσε σαφώς ότι δεν υπάρχει εντολή για συνταγματικές αλλαγές.

«Απαιτούμε από τον πρόεδρο της Βουλής να ξεκινήσει εδώ και τώρα την ψηφοφορία ώστε η κυβέρνηση να δει ότι δεν έχει την πλειοψηφία των 2/3», συμπλήρωσε, μεταδίδει το naftemporiki.gr.

Ερωτηθείς αν αληθεύει ότι επτά από τους βουλευτές του θα ψηφίσουν υπέρ των συνταγματικών αλλαγών, ο κ. Μιλοσόσκι δήλωσε ότι η βούληση του λαού είναι πιο ισχυρή από τις πιέσεις που δέχονται οι βουλευτές.

Σύμφωνα με σκοπιανά ΜΜΕ, στη συνέντευξη Τύπου δεν ήταν παρόντες όλοι οι βουλευτές του VMRO.