Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019
x

ΣΚΩΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕΛ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ - ΠΑΟΚ

Η «βυσσινί» ΠΑΕ καλεί τον έμπειρο τεχνικό να επιστρέψει 56.000€ στην ομάδα σε σύνδεση με το γεγονός πως προσελήφθη στο πόστο του προπονητή της Εθνικής

Να επιστρέψει 56.000 ευρώ στην ΑΕΛ καλεί τον Άγγελο Αναστασιάδη η «βυσσινί» ΠΑΕ σε σύνδεση με το γεγονός πως προσελήφθη στο πόστο του προπονητή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, η θεσσαλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ειρωνεύεται τον έμπειρο τεχνικό ενώ αφήνει αιχμές τόσο κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο όσο και κατά του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Πληροφορηθήκαμε ότι ο άνθρωπος του Θεού και της Παναγίας κ. Αναστασιάδης προσελήφθη ως προπονητής της Εθνικής μας ομάδος με μισθό 250.000€ το χρόνο.

Ελπίζουμε ότι, μετά τα 20.000€ το μήνα που θα εισπράττει εργαζόμενος σκληρά στην Εθνική Ομάδα, θα μας επιστρέψει τα 56.000€, τα οποία το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μόλις ανέλαβε ο κ. Γραμμένος, με δικηγόρους το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, ανατρέποντας δύο ομόφωνες αποφάσεις, του επεδίκασε να εισπράξει για εργασία ενός χρόνου, την οποία ουδέποτε προσέφερε.

Αυτήν την αδικία δεν την θέλει ούτε η Παναγία ούτε ο Θεός και τιμωρούν.

Ευχόμαστε να μην ξεσπάσει η τιμωρία στην Εθνική ομάδα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ