Skip to main content

Σκωπτική απάντηση Κουίκ σε Καμμένο με ατάκα Αλέξη Τσίπρα

«Καλό είναι όλοι όσοι έχουμε θέσεις ευθύνης σε αυτόν τον τόπο να μάθουμε να δουλεύουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο»

«Μύλος» στους ΑΝΕΛ με νέα κόντρα μεταξύ Πάνου Καμμένου και Τέρενς Κουίκ, με τον πρόεδρο του κόμματος και υπουργό Εθνικής Άμυνας να πραγματοποιεί συνεχείς επιθέσεις στον υφυπουργό Εξωτερικών που συνετάχθη με τη γραμμή Κοτζιά.

Στις κυριακάτικες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου περί Μακεδονοκλαστών και πολιτικών που αν και δεν εξελέγησαν τους έκανε υπουργούς και τώρα κάνουν κριτική, ο Τέρενς Κουίκ απάντησε οτι καλό θα είναι να δουλεύουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο. Και κυρίως να μιλάμε όταν πρέπει να μιλήσουμε και όχι όταν δεν πρέπει, κάτι που είπε προ ημερών ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Αξίωμα σε όλες τις δουλειές &πόσο μάλλον στη πολιτικη: @atsipras «Καλό είναι όλοι όσοι έχουμε θέσεις ευθύνης σε αυτόν τον τόπο να μάθουμε να δουλεύουμε περισσότερο,να είμαστε πιο αποτελεσματικοί &να μιλάμε λιγότερο &κυρίως να μιλάμε όταν πρέπει να μιλήσουμε &όχι όταν δεν πρέπει», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο κ. Κουίκ εντείνοντας την πολιτική κόντρα.