Skip to main content

Σκουρλέτης: Ο Τσίπρας δεν επέλεξε τον Καμμένο έναντι του Κοτζιά

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν κατανοεί τους λόγους της παραίτησης Κοτζιά την ώρα που ήταν σαφές ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν εγκαταλείπεται

Την παραίτηση Κοτζιά σχολιάζει ο Πάνος Σκουρλέτης αρνούμενος κατηγορηματικά ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε τον Πάνο Καμμένο έναντι του πρώην υπουργού Εξωτερικού. 

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, τόνισε ότι δεν κατανοεί τους πολιτικούς λόγους της παραίτησης του Νίκου Κοτζιά, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά με τις δηλώσεις του, κατέστησε σαφές ότι η πολιτική της Συμφωνίας των Πρεσπών, όχι μόνο δεν εγκαταλείπεται, αλλά αποτελεί την προτεραιότητα της κυβέρνησης.

Αυτό αποδεικνύει λοιπόν –σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη- ότι ο Πρωθυπουργός δεν έκανε καμιά επιλογή υπέρ του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έχει εκδηλώσει την διαφωνία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μάλιστα, ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, έχει την αίσθηση πως ο κ. Καμμένος θα αλλάξει τη στάση του σε ότι αφορά την «απειλή» να ρίξει την κυβέρνηση για το Σκοπιανό και πρόσθεσε πως αν ο κ. Καμμένος επαναλάβει ανάλογες θέσεις, τότε θα πρόκειται για μείζον πολιτικό ζήτημα.