Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020
x

ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΣΩΣΤΑ

O κόουτς της γαλανόλευκης έκανε απολογισμό των πεπραγμένων στο Παγκόσμιο Κύπελλο υπογραμμίζοντας πως έχει συμβόλαιο με την ΕΟΚ ως το τέλος του χρόνου.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ επέστρεψε από την Κίνα και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εξήγησε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΕΟΚ ως το τέλος του χρόνου κι αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Επιστρέψαμε δίχως να έχουμε πετύχει τον στόχο μας, όσον αφορά το αποτέλεσμα και τη θέση που καταλάβαμε… Γυρίσαμε και κοιτάμε την επόμενη μέρα… Πλέον δεν αλλάζει κάτι, αποτύχαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Βραζιλία και το πληρώσαμε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στο τουρνουά. Δεν μπορώ να πω τι κάναμε λάθος… Κάποια παιδιά έλειψαν για διάφορους λόγους όμως σε κάθε περίπτωση, το ρόστερ που παρουσιάσαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ίσως το καλύτερο δυνατό», εξήγησε στην αρχική τοποθέτηση του ο κόουτς της «γαλανόλευκης».

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για την αξιοποίηση του MVP του NBA: «Ο καθένας έχει τη γνώμη του όσον αφορά τον Γιάννη. Τώρα για αυτό που λέγεται ότι δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τον Αντετοκούνμπο, ρωτήστε τον ίδιο τον Γιάννη να σας πει τι πιστεύει».

Παράλληλα, ανέφερε: «Δεν μιλάω για τη διαιτησία, αποφεύγω να το κάνω. Απάντησα για τη διαιτησία μόνο όταν ρωτήθηκα στην τελευταία συνέντευξη Τύπου. Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα, το πρόβλημα του Σλούκα και ο μικροτραυματισμός του Γιάννη στην Κίνα μας αποσυντόνισαν λίγο. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτοί ήταν οι παράγοντες που δεν πετύχαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο της «επίσημης αγαπημένης», ξεκαθάρισε: «Έχω συμβόλαιο ως το τέλος του χρόνου. Δεν είναι το συμβόλαιο που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν… Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να πατήσω στο συμβόλαιο. Τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε με την Ομοσπονδία και θα αποφασίσουμε για το κοινό καλό».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ