Skip to main content

ΣΚΡΑΤΣ: Τύχη εν μέσω lockdown για δύο παίκτες στην Αττική

Δύο τυχεροί παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ στην Αττική κέρδισαν πρόσφατα έπαθλα των 100.000 ευρώ, αγοράζοντας και οι δύο δελτία με κύριο χαρακτηριστικό το 7.

Κέρδη εν μέσω lockdown συνεχίζει να μοιράζει το ΣΚΡΑΤΣ, το οποίο διατίθεται από περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ, στις περιοχές όπου τα πρακτορεία ΟΠΑΠ παραμένουν κλειστά.

Δύο τυχεροί παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ στην Αττική κέρδισαν πρόσφατα έπαθλα των 100.000 ευρώ, αγοράζοντας και οι δύο δελτία με κύριο χαρακτηριστικό τον αριθμό 7 από σημεία μικρής λιανικής.

Μια «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ» με κέρδη για έξι φίλους

Το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ» κέρδισε ένας νικητής από την Αττική, σκρατσάροντας τον τυχερό λαχνό παρέα με φίλους του. Οι έξι φίλοι αγόρασαν όλοι μαζί μερικά δελτία ΣΚΡΑΤΣ, καθένας διάλεξε στην τύχη από ένα και εκείνος που επέλεξε την «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ» είδε να εμφανίζεται μπροστά του το σύμβολο της τυχερής γάτας που κέρδιζε 100.000 ευρώ. Ο τυχερός παίκτης θα δώσει ένα ποσό από τα κέρδη στους φίλους του και με τα υπόλοιπα χρήματα, όπως τους εκμυστηρεύτηκε, θα κάνει ταξίδια με τη μηχανή του, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

«ΧΡΥΣΑ 7ΑΡΙΑ» αξίας 100.000 ευρώ  

Το 7 είναι ο τυχερός του αριθμός και έτσι αγόρασε ένα δελτίο του παιχνιδιού «ΧΡΥΣΑ 7ΑΡΙΑ» από το παντοπωλείο της γειτονιάς του. Η επιλογή του παίκτη του ΣΚΡΑΤΣ, όπως αποδείχθηκε, ήταν όντως «χρυσή». Ο λαχνός είχε ένα μαύρο 7 δίπλα στις 100.000 ευρώ και έτσι το ποσό έγινε δικό του.