Skip to main content

Skyscanner: Πτήσεις αναζητούν οι Έλληνες λόγω Black Friday

Ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων αναζητά την ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων «Black Friday» πτήσεις για όλους τους προορισμούς.

Πτήσεις για Ελλάδα κι εξωτερικό αναζήτησαν σήμερα από νωρίς το πρωί 76% περισσότεροι 'Ελληνες ταξιδιώτες.

Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις που έκανε η παγκόσμια μηχανή ανεύρευσης αεροπορικών εισιτηρίων και ταξιδιών Skyscanner σήμερα, ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων αναζητά την ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων «Black Friday» πτήσεις για όλους τους προορισμούς.

Συγκεκριμένα το ποσοστό ανέρχεται στο 76% και δείχνει τη μεγάλη κινητοποίηση των Ελλήνων ταξιδιωτών να βρουν φθηνά αεροπορικά σε σύγκριση με τις μετρήσεις της περασμένης Παρασκευής 16/11.

«Είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι αφοσιωμένοι ταξιδιώτες στην Ελλάδα χρησιμοποιούν την ειδική σελίδα που δημιουργήσαμε για πρώτη φορά φέτος ειδικά για τις προσφορές των αεροπορικών τη συγκεκριμένη μέρα της Black Friday για να εξοικονομήσουν χρήματα στα αεροπορικά εισιτήριά τους. Συνεχίζουμε να ενημερώνουμε συνεχώς τη σελίδας μας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και εως την Cyber Monday Δευτέρα 26 Νοεμβρίου οπότε κάθε χρήστης αξίζει να ενημερωθεί για όλες τις συμφέρουσες προσφορές», δήλωσε η Senior Grown Manager της Skyscanner, Lisa Tyndall.

Όλες οι προσφορές των αεροπορικών από σήμερα ως και τη Δευτέρα (23-26 Νοεμβρίου) στην ειδική σελίδα της Skyscanner για τους 'Ελληνες ταξιδιώτες.