Skip to main content

SL: Ισόπαλοι 1-1 ΑΕΛ και ΠΑΟΚ, 2-0 o Ατρόμητος τον Άρη

Ο «Δικέφαλος» άνοιξε το σκορ με τον Πέλκα όμως οι «βυσσινί» ισοφάρισαν με τον Γιακιμόφσκι - Αν οι Περιστεριώτες κερδίσουν τότε κλειδώνουν την 4η θέση.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι αναμετρήσεις για την 28η αγωνιστική της Super League.

Στη Λάρισα και το «AEL FC Arena», ΑΕΛ και ΠΑΟΚ είναι ισόπαλοι 1-1. Σκόρερ ήταν στο 55’ για τον «Δικέφαλο», ο αρχηγός πλέον, Δημήτρης Πέλκας που με σουτ νίκησε τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον ανοίγοντας το σκορ ενώ για τους «βυσσινί» ισοφάρισε στο 64’ με ωραίο πλασέ ο Νίκολα Γιακιμόφσκι.

Σημειώνεται πως ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» Αντελίνο Βιεϊρίνια τραυματίστηκε στο 31’ και αντικαταστάθηκε από τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Αυτή την ώρα στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός επικρατεί άνετα με 4-0 της Ξάνθης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αν μείνει το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Θεσσαλία τότε παρατείνεται η στέψη του ΠΑΟΚ. Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» είναι οι Γκιγιέρμε (10’, 16’), Ομάρ Ελαμπντελαουί (44’) και Κώστας Φορτούνης (57').

Τέλος στη βροχερή Θεσσαλονίκη, ο Ατρόμητος κερδίζει με 0-2 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σκόρερ για τους Περιστεριώτες είναι οι Γιώργος Μανούσος (17’) και Ευθύμης Κουλούρης (36’). Σημειώνεται πως αν μείνει αυτό το αποτέλεσμα και με δύο αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε, η αθηναϊκή ομάδα κλειδώνει την 4η θέση.