Skip to main content

Σλαφτσάκης: Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η θέση του Κολοσσού

«Θέλουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε μέσα στην έδρα μας και να διατηρήσουμε αυτό το σερί μέχρι το τέλος», έγραψε ο φόργουορντ του Άρη.

Για την τεράστια σημασία που έχει η νίκη αύριο για τον Άρη κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στάθηκε μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο φόργουορντ του «Αυτοκράτορα»:

«Καλησπέρα σε όλους. Μπροστά μας έχουμε ένα πάρα πολύ κομβικό και παράλληλα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Θέλουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε μέσα στην έδρα μας και να διατηρήσουμε αυτό το σερί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να κρίνουμε τον Κολοσσό, με βάση τη βαθμολογική θέση που κατέχει. Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει αυτό. Είναι μια ομάδα με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες που διαθέτουν ταλέντο στην επίθεση και μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κάνουν τεράστια ζημιά.

Από κει και πέρα, το ζητούμενο για μας και στόχος, όπως είχα γράψει πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, είναι να επανέλθουμε στην αγωνιστική κατάσταση που βρισκόμασταν πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και να αποκτήσουμε τον ίδιο ρυθμό που είχαμε, πριν από περίπου 40 μέρες.

Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στον Κολοσσό να πιστέψει ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι στον μεταξύ μας αγώνα».