Skip to main content

Σλούκας: Παίζουμε για τον εγωισμό μας, υπερήφανος για όλους

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε δήλωσε χαρακτηριστικά πως η Λιθουανία είναι πολύ καλή ομάδα και γι' αυτό θα παίξουν έναν ακόμη τελικό

Την ικανοποίησή του για τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ στα νοκ άουτ του Eurobasket εξέφρασε ο Κώστας Σλούκας υπογραμμίζοντας πως οι διεθνείς παίκτης βρίσκονται στην αποστολή επειδή το επιθυμούν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είμαι υπερήφανος για όλη την αποστολή. Φανήκαμε δυνατοί. Θέλω να νιώθω πως είμαι όλοι μαζί και όχι εναντίον κάποιων.

Παίζουμε για τον εγωισμό μας. Κανείς δεν μπαίνει για να χάσει. Θα συνεχίσουμε στη διοργάνωση και θα παλέψουμε με τη Λιθουανία. Πηγαίνουμε για έναν ακόμη τελικό. Είναι πολύ καλή ομάδα η Λιθουανία».

Για την εικόνα των παικτών: «Όπως είπα, δίνουμε το 100%. Είμαστε εδώ επειδή το θέλουμε. Βάζουμε τα χέρια μας και τα πόδια μας για την Εθνική. Η κριτική θα γίνει στο τέλος. Θέλουμε τη στήριξη όλων. Των φιλάθλων, των δημοσιογράφων, όλων».

Για το γεγονός πως θα παίξουμε στην Τουρκία με τη Λιθουανία: «Η Τουρκία φέρνει τύχη σε όλους. Και σε εμένα, αλλά και στην Ελλάδα».

Για το αν υπάρχει πικρία για την κριτική: «Είναι προφανές πως λόγω του γεγονότος πως η ομάδα δεν είχε καλή πορεία, υπήρχε κριτική. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι καλοδεχούμενη. Υπήρξαν, όμως, καταστάσεις που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε».