Skip to main content

Σνάουτσερ:"Εκδίκηση από την ΑΕΚ στο κύπελλο"

Ο Πολωνός αμυντικός του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Σνάουτσερ μίλησε για τον ΠΑΟΚ της φετινής χρονιάς και δήλωσε ότι θέλει να πάρει τη ρεβάνς από τον περσινό αποκλεισμό από την ΑΕΚ

Την δική του άποψη για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, αλλά και την επόμενη μέρα στην ομάδα μετά την αποχώρηση των Βιεϊρίνια και Κοντρέρας κατέθεσε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, εκφράζοντας παράλληλα τη δίψα που υπάρχει για την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Για τη λευκή ισοπαλία στην Ξάνθη:

 "Πήραμε ένα βαθμό, δεν είμαστε ευχαριστημένοι, θέλαμε τη νίκη αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί στην επίθεση, δεν κάναμε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στην άμυνα πιστεύω ήμασταν καλά, η Ξάνθη έκανε μόλις μια ευκαιρία. Το "Χ" είναι δίκαιο. Αν είναι καλό το αποτέλεσμα ίσως το πούμε στο τέλος. Καλό θα ήταν να κερδίζαμε για να παίρναμε και βαθμολογική διαφορά από την Ξάνθη. Πήγαμε να παίξουμε για τη νίκη, η αλήθεια είναι ότι ούτε η Ξάνθη ήταν καλύτερη από εμάς, ούτε εμείς, όμως, ξεχωρίσαμε την Κυριακή από την αντίπαλη ομάδα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (8/1) θύμισε την ομάδα επί Σάντος:

"Συνέβη αυτό, θυμίσαμε ομάδα εποχής Σάντος, όπου είχαμε μεγάλη προσήλωση στον αμυντικό τομέα. Αυτό γίνεται, βέβαια, και αναγκαστικά, αφού οι επιλογές στην επιθέση την δεδομένη χρονική περίοδο είναι λίγες. Εφυγε ο Βιεϊρίνια, είναι τραυματίας ο Γεωργιάδης και οι περισσότεροι διαθέσιμοι παίκτες είναι στην άμυνα".

Για το επιθετικό πρόβλημα και για το γεγονός πως οι τρεις ομάδες που έρχονται στην Τούμπα (σ.σ. Εργοτέλης, ΑΕΚ και Πανιώνιος) λογικά θα παίξουν αμυντικά:

 "Ελπίζω να τα καταφέρουμε, στην Τούμπα παίζουμε πάντα πιο επιθετικά. Και η ΑΕΚ και οι άλλες δύο ομάδες αναμένεται να έρθουν με πρώτο στόχο να μην δεχτούν γκολ. Θα είναι δύσκολα ματς, πρέπει να δώσουμε το 100% και νομίζω ότι στο τέλος θα μπορέσουμε να κερδίσουμε τους βαθμούς και την πρόκριση".

Για το γεγονός ότι ο Μπόλονι τον χρησιμοποιεί μόνο σε συγκεκριμένα ματς ως τώρα:

"Σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή, σαφώς και θέλω να παίζω, δεν ξέρω κάποιον που δεν θέλει να παίζει και που να θέλει να κάθεται στον πάγκο. Από την άλλη δεν είναι εύκολο ξαφνικά να είσαι βασικός. Τελευταία φορά που αγωνίστηκα ήταν με την Τότεναμ, δεν μπορείς έτσι να είσαι στο πνεύμα της ομάδας. Ελπίζω χθες να έκανα το καλύτερο δυνατό και να ευχαρίστησα τον προπονητή μου, ελπίζω να έκανα καλά την δουλειά μου".

Για τις αποχωρήσεις των Κοντρέρας και Βιεϊρίνια και το κόστος αυτών:

"Πιστεύω ότι θα τις ξεπεράσουμε. Δεν είναι εύκολο όταν φεύγουν παίκτες όπως για παράδειγμα ο Βιείρίνια που μας έδωσε γκολ και ασίστ. Υπάρχει, όμως, ο Γεωριγάδης, νομίζω θα καταφέρουμε να κρατήσουμε ψηλά την ποιότητα της ομάδας και να μείνει στο επίπεδο που ήταν μέχρι τώρα".

Για τον αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό τους τον περσινό αποκλεισμό από την ΑΕΚ:

"Θυμόμαστε το περσινό ματς, θέλουμε να πάρουμε ρεβάνς, είναι στο μυαλό μας και θέλουμε να προκριθούμε. Βέβαια, υπάρχει πρόβλημα με το πρόγραμμα. Εμείς παίζουμε Κυριακή και η ΑΕΚ Σάββατο στο πρωτάθλημα . Αυτό δεν είναι δίκαιο, θα έχουν μια ημέρα παραπάνω ξεκούρασης. Εμείς, ωστόσο, θέλουμε την ρεβάνς και να είμαστε αυτοί που θα προκριθούμε".