Skip to main content

Socca World Cup 2019 - ΟΠΑΠ: Ποδοσφαιρικές μάχες 6x6 στο Ρέθυμνο

Από τις 12 έως 20 Οκτωβρίου, σαράντα χώρες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή mini ποδοσφαίρου στην Κρήτη.

Από τις 12 έως 20 Οκτωβρίου, σαράντα χώρες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή mini ποδοσφαίρου σε ένα σκηνικό βγαλμένο από το όνειρο κάθε ποδοσφαιρόφιλου.

Ένα υπερσύγχρονο, εντυπωσιακό στάδιο χωρητικότητας 4.000 θεατών έχει ήδη ξεκινήσει να στήνεται στην παραλία του Ρεθύμνου για το Socca World Cup 2019, μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενούνται στην Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια, η οποία πραγματοποιείται με χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Λίγο πριν τη σέντρα, την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου στις 20:00, την παράσταση αναμένεται να κλέψουν οι Onirama και ο Djibril Cissé στην τελετή έναρξης των αγώνων. Το δημοφιλές συγκρότημα θα δώσει το ρυθμό στη διοργάνωση με το «FIESTA», το τραγούδι-ύμνο για τη χαρά του πιο δημοφιλούς αθλήματος στον κόσμο, το οποίο έχει γραφτεί ειδικά για τη διοργάνωση.

Αμέσως μετά, η Ελληνική Ομάδα, με όπλο της τον Κώστα Κατσουράνη, αντιμετωπίζει το Μεξικό με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου που οδηγούν στους «16» της διοργάνωσης. Τον αγώνα θα διευθύνει ο σύγχρονος διαιτητικός θρύλος Marc Clattenburg.

Το τουρνουά θα μεταδοθεί σε περισσότερες από 60 χώρες από περισσότερα από 70 τηλεοπτικά δίκτυα.