Skip to main content

Σοκ για την οικογένεια Αντετοκούνμπο, απεβίωσε ο πατέρας τους

Είδηση - σοκ για τους Αντετοκούνμπο, αφού ο πατέρας της οικογένειας, Τσαρλς, έφυγε από τη ζωή από ανακοπή σε ηλικία μόλις 53 ετών

Απέραντη θλίψη σκέπασε την οικογένεια Αντετοκούνμπο, λόγω της ξαφνικής απώλειας του πατέρα της οικογένειας, Τσαρλς, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς και πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενόσω βρισκόταν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μιλγουόκι, όπου αγωνίζεται ο Γιάννης. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έλαβε σχετική άδεια από τον Παναθηναϊκό, ώστε να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως είναι φυσικό, όλα τα μέλη της οικογένειας βρίσκονται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη. Το δέσιμο, άλλωστε, ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας είναι τεράστιο και έχει αποδειχθεί πολλές φορές με τον Γιάννη, τον Θανάση και τους υπολοίπους να ευγνωμονούν τους γονείς τους για όσα τους προσέφεραν.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Νιγηρίας στα νεανικά χρόνια του, ενώ το 1991 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα μαζί με τη σύζηγό του, Βερόνικα.