Skip to main content

ΠΑΟΚ: Σοκ με Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ, στα... πιτς και ο Ζαμπά!

Με δύο σημαντικά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του «Δικεφάλου» ενόψει του μεθαυριανού αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο.

Άσχημα είναι τα νέα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά τη σημερινή προπόνηση καθώς ο Ομάρ Ελ Καντουρί υπέστη πιθανότατα θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο.

Μάλιστα, αν οι πρώτες εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν τότε ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα ενώ ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να γίνει γνωστό το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν σταματάνε μόνο στον Ελ Καντουρί, καθώς στα... πιτς θα μείνει και ο Λέο Ζαμπά!

Και αυτό διότι τελείωσε επίσης το ματς με τον Άρη με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και είναι σίγουρα εκτός της ρεβάνς κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Μάλιστα θα υποβληθεί και αυτός σε μαγνητική, ώστε να υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, οι παίκτες μοιράστηκαν ανάμεσα σε Νέα Μεσημβρία και Τούμπα, καθώς όσοι αγωνίστηκαν χθες βασικοί, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο προπονητικό κέντρο του «Δικεφάλου». Το δεύτερο γκρουπ των παικτών γυμνάστηκε κανονικά σήμερα στην έδρα της ομάδας, ενώ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα.