Skip to main content

Σοκ με Κασίγιας: Υπέστη καρδιακή προσβολή στην προπόνηση

Σοκ στο χώρο του ποδοσφαίρου με την είδηση ότι ο Ίκερ Κασίγιας υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα της προπόνησης της Πόρτο.

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Ισπανός πολύπειρος τερματοφύλακας Ίκερ Κασίγιας υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα της προπόνησης της Πόρτο και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο η υγεία του μιας και έκανε την επέμβαση και νοσηλεύται με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αλλά και εξειδικευμένους γιατρούς να είναι επι ποδός.

Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης, ο Κασίγιας κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης «παγώνοντας» άπαντες όσους παρακολούθησαν το σκηνικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Πλέον η κατάσταση της υγείας του δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο, όμως αναμένεται να περάσει από εξετάσεις προκειμένου να φανεί το τι προκάλεσε την καρδιακή προσβολή και όπως γίνεται αντιληπτό η σεζόν τελείωσε για τον Ισπανό, ενώ θα παρθεί απόφαση τις επόμενες ημέρες αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Ο Κασίγιας μετά την επέμβαση έχει πλέον κανονικά τις αισθήσεις του και ανταποκρίνεται σε όλα όσα του ζητούν οι γιατροί μετά τον καρδιακό καθετηριασμό στον οποίο υποβλήθηκε και πλέον νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης στην ιδιωτική κλινική CUF Porto Hospital. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ύπαρξη ενός θρόμβου σε μία αρτηρία που εμποδίζει την σωστή κυκλοφορία του αίματος στην καρδιά του, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επιπλέον ένδειξη ότι θα χρειαστεί κάποια χειρουργική επέμβαση.

Ο Κασίγιας είναι 37 χρονών και από το 2015 ανήκει στην Πόρτο με την οποία έχει 85 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ισπανός τερματοφύλακας βέβαια πέρασε όλη την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε πολλούς τίτλους, ενώ δεν ήταν λίγες οι προσωπικές διακρίσεις μέσα από τις εμφανίσεις του με τους Ισπανούς.

Πηγή: onsports.gr