Τετάρτη 12 Μαΐου 2021
x

ΣΟΚ: ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΪΒΑΖ (ΦΩΤΟ)

Νεκρός έπεσε ο γνωστός δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ Γιώργος Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο της Αθήνας.

Νεκρός έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έχοντας δεχθεί τουλάχιστον έξι σφαίρες έξω από το σπίτι του.

Το έγκλημα έγινε στην οδό Άννινου 24 στον Άλιμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι προσέγγισε τον δημοσιογράφο, γαζώνοντάς τον με σφαίρες.

Όπως μετέδωσε το STAR, ο δημοσιογράφος όταν βγήκε από το όχημά του δέχθηκε 17 σφαίρες σχεδόν εξ επαφής. Άγνωστο παραμένει το κίνητρο του φόνου του γνωστού αστυνομικού συντάκτη.

Πιθανολογείται ότι χρησιμοποίησαν σιγαστήρα στα όπλα τους, καθώς το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό από περιοίκους, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως ένας εκ των επιβαινόντων φορούσε στολή παραλλαγής.

Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί για να ερευνηθεί ο χώρος.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Καραϊβάζ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν αστυνομικός συντάκτης. Τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας τα πέρασε στον ANT1, έχοντας ξεκινήσει από τη δεκαετία του 1990.

Το 2017 μετακινήθηκε στο Star, όπου εμφανιζόταν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Για πολλά χρόνια ήταν συνεργάτης της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».

Τα τελευταία χρόνια είχε δημιουργήσει την ιστοσελίδα bloko.gr.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν πατέρας ενός αγοριού, 19 ετών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ