Skip to main content

Οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική: 36χρονος σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους και αυτοκτόνησε

Σοκ στη Στρατονίκη από τη δολοφονία 39χρονης - Τραυματίστηκε το παιδί και μεταφέρεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Σε σοκ βρίσκεται σήμερα η τοπική κοινωνία της Στρατονίκης στη Χαλκιδική από τη δολοφονία μίας γυναίκας από τον ίδιο της τον άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ένας άνδρας ηλικίας 36 ετών πυροβόλησε και σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του, μεταξύ 10-11 το πρωί μπροστά στα μάτια του οκτάχρονου παιδιού τους.

Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε και το παιδάκι, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και μεταφέρεται εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και μετά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Voria.gr, το παιδί φέρει τραύμα στον αγκώνα του από σκάγια και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί άμεσα, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Ο δράστης στη συνέχεια έστρεψε τη κάννη προς τον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε αρκετές διενέξεις.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει ένα ακόμα παιδί, ένα 12χρονο κοριτσάκι, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Η γυναίκα καταγόταν από την Ιερισσό ενώ ο δράστης από την περιοχή της Στρατονίκης, όπου και έμεναν. 

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε στο σημείο από συγγενή των θυμάτων που ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα. Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει η αστυνομική έρευνα.