Skip to main content

Σοκ στη Θάσο:Ανήλικη βιαζόταν από τον πατριό της εν γνώσει της μητέρας

Το άτυχο κορίτσι δεν άντεξε τα μαρτύρια και αποκάλυψε στον πατέρα της τα πάντα, τις ημέρες των Χριστουγέννων, μέσα σε λυγμούς.

Σοκαρισμένη είναι η Θάσος από τις αποκαλύψεις για το μαρτύριο ενός ανήλικου κοριτσιού στα χέρια του πατριού της.

Σύμφωνα με το kavalanews, η μικρή αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες στον πατέρα της, ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατριό της και μάλιστα με τις… ευλογίες της μητέρας της. Εκείνη γνώριζε τα πάντα, αλλά δεν έκανε τίποτα για να την προστατέψει.

Όπως αποκάλυψε η ανήλικη, o 50χρονος πατριός της, την βίαζε όταν εκείνη ήταν 12 και 13 ετών. Το 2017 και το 2018, η ζωή της μικρής είχε μετατραπεί σε μια καθημερινή κόλαση.

Το άτυχο κορίτσι δεν άντεξε τα μαρτύρια και αποκάλυψε στον πατέρα της τα πάντα, τις ημέρες των Χριστουγέννων, μέσα σε λυγμούς. Όταν συνήλθε από το σοκ, ο πατέρας πήρε το παιδί του και πήγαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, όπου το κορίτσι επανέλαβε όσα του είχε εκμυστηρευτεί.

Ο δικαστικός λειτουργός διαπίστωσε ότι όσα υποστήριζε η ανήλικη ήταν πραγματικότητα και έδωσε εντολή να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τη μητέρα και τον 50χρονο σύντροφό της, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής (10-01-2020) στο χωριό της Θάσου με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας.

Ήδη τους έχουν ασκηθεί διώξεις για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης και συνέργεια σε αυτά αντίστοιχα και την Δευτέρα θα προσαχθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού, ο 50χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν ξανά την αστυνομία.