Skip to main content

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 33χρονη εξέδιδε ανήλικη επί έναν χρόνο

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε προχθές το βράδυ όταν έγινε έλεγχος σε όχημα που επέβαιναν οι δύο άνδρες και μια 33χρονη μαζί με μια 17χρονη.

Μια σοκαριστική υπόθεση εκπόρνευσης ανήλικης κοπέλας ήρθε στο φως από αστυνομικούς του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από συλλήψεις δύο αλλοδαπών ενός 32χρονου Βούλγαρου και ενός 29χρονου Πακιστανού ετών για διακίνηση ναρκωτικών

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε προχθές το βράδυ όταν έγινε έλεγχος στο όχημα που επέβαιναν οι δύο άνδρες και μια 33χρονη μαζί με μια 17χρονη.

Οι άνδρες είχαν κρύψει στο όχημα μικροδέματα ηρωίνης και κάνναβης και συνελήφθησαν, ενώ προσήχθησαν οι δύο γυναίκες, όλοι στο Τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου.

Από την παρατηρικότητα των αστυνομικών της Ασφάλειας διαπιστώθηκε ότι κάτι έτρεχε με τη σχέση της 33χρονης με την ανήλικη, γεγονός που κίνησε τις διαδικασίες ώστε την υπόθεση να την αναλάβει το τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων  της Ασφάλειας.

Η περαιτέρω διερεύνηση έφερε στο φως μια σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της ανήλικης από την 33χρονη.

Ο εφιάλτης της ανήλικης

Η 33χρονη εκμεταλλεύθηκε το νεαρό της ηλικίας, την μεγάλη φτώχεια της οικογένειας της ανήλικης και την εμπιστοσύνη που της επέδειξε η μητέρα της 17χρονης.

Αποτέλεσμα ήταν να την προωθεί την προώθησε εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο σε εργασία ως εκδιδόμενη, παρά την ανηλικότητα και στερούμενη παντελώς των απαιτούμενων εγγράφων.

Η 33χρονης την προώθησε σε οίκους ανοχής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και σε διαμέρισμα άγνωστου, μέχρι στιγμής ατόμου, σε περιοχή των Σερρών, όπου η ανήλικη εργάστηκε έναντι ελάχιστης αμοιβής και με εξαντλητικά ωράρια, διατρέχοντας σοβαρούς κινδύνους για την υγεία της.

Η 33χρονη και η ανήλικη διέκοψαν τις επαφές τους και ήρθαν και πάλι σε επικοινωνία με πρωτοβουλία της ανήλικης.

Η 33χρονη την έφερε σε επαφή με τον 32χρονο Βούλγαρο με σκοπό την ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής, χωρίς όμως συμφωνία. Παράλληλα, ο συλληφθείς προμήθευσε την ανήλικη με ποσότητα κάνναβης έναντι μικρού χρηματικού αντιτίμου.

Από τη συνεχιζόμενη διερεύνηση προέκυψε ότι, η ανήλικη, δύο μέρες πριν την προσαγωγή της, ξεκίνησε να εργάζεται ως εκδιδόμενη στη Θεσσαλονίκη υπό την εκμετάλλευση ενός  άντρα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, που την προήγαγε και την εξανάγκαζε στην πορνεία με χρήση πειθούς και απατηλών μέσων, αποκομίζοντας χρηματικά ποσά και αποδίδοντας ελάχιστο μέρος των κερδών στην ίδια.

Συνελήφθη η προαναφερόμενη 33χρονη γυναίκα και η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου