Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022
x

ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ (ΦΩΤΟ+VID)

Άνδρας μπήκε σε καφενείο στην κεντρική οδό της Τούμπας και πυροβόλησε την ιδιοκτήτρια, με την οποία φαίνεται να είχε σχέση στο παρελθόν

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σε καφέ στην οδό Παπάφη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη: 41 χρονος άνδρας μπήκε σε καφενείο στην κεντρική οδό της Τούμπας και πυροβόλησε την 41χρονη ιδιοκτήτρια, με την οποία φαίνεται να είχε σχέση στο παρελθόν, του και κατόπιν έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Από τα πυρά τραυματίστηκε και η ανήλικη κόρη της που βρισκόταν στο μαγαζί εκείνην την ώρα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε με αυτόπτης μάρτυρας στη Voria, ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή και φωνές «την πυροβόλησε, την πυροβόλησε!».

Θαμώνας του καφενείου αναφέρει στη Voria.gr, η ιδιοκτήτρια είναι μητέρα με 3 παιδιά και διαζευγμένη. Ο άνδρας που την πυροβόλησε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε είναι από τη Χίο και τον τελευταίο χρόνο ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Σχετιζόταν με την ιδιοκτήτρια του καφενείου και, όπως περιγράφει ο θαμώνας, έμενε ακόμη και μέσα στο μαγαζί. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος αναφέρει η γυναίκα τον είχε απομακρύνει, ωστόσο αυτός συνέχιζε να μεταβαίνει στο καφενείο.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ πριν λίγη ώρα μπήκε στο χειρουργίο. Η κόρη της τραυματίστηκε ελαφρότερα, αλλά μεταφέρθηκε κι εκείνη στο ίδιο νοσοκομείο. Ο άνδρας κατέληξε.

Ακόμη ένας γείτονας, επαγγελματίας της γειτονιάς, μιλά στη Voria.gr και περιγράφει την κ. Βίκυ, ως μια καλή γυναίκα, σωστή επαγγελματίας, που είχε χρόνια το μαγαζί. Σύμφωνα με τον ίδιο είχε σχέση με τον εν λόγω άνδρα, με τη γειτονιά να ακούει συχνά τους καυγάδες τους.


A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ