Skip to main content

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος μετά από οπαδική επίθεση στη Χαριλάου

Άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν - Οι άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα από τα οποία κατέβηκαν και μαχαίρωσαν τους τρεις νεαρούς

Tη ζωή του έχασε ένας 19χρονος στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης μετά από επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι και άλλα αιχμηρά αντικείμενα που έμοιαζαν με δρεπάνια, μετά τα μεσάνυχτα, από αγνώστους στην οδό Θεοδώρου Γαζή, πολύ κοντά στο γήπεδο του Άρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος είχε ένα μεγάλο τραύμα από μαχαίρι στον μηρό του το οποίο τελικά αποδείχθηκε και μοιραίο.

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου βρίσκονται τραυματισμένα δύο ακόμα άτομα, φίλοι του άτυχου νεαρού, ένας επίσης 19χρονος και ένας 20χρονος, που δέχθηκαν και αυτοί επίθεση με μαχαίρι. Ο ένας έχει τραύματα στον θώρακα και το κεφάλι και ο άλλος στη γλουτιαία περιοχή.

Εκτός από τα τρία θύματα, στην παρέα τους βρίσκονταν άλλοι δύο νεαροί που κινούνταν και αυτοί πεζοί επί της οδού Θεοδ. Γαζή, κοντά στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» του Άρη, αλλά φαίνεται πως πρόλαβαν να ξεφύγουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος είχε ήδη καταλήξει όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δύο νεαροί φαίνεται να έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα από τα οποία κατέβηκαν και μαχαίρωσαν τους νεαρούς.  Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η δολοφονική επίθεση ήταν οπαδική.

‘Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ομάδα ατόμων προσέγγισε παρέα νεαρών και έπειτα από ερώτηση σχετικά με την αθλητική ομάδα που υποστηρίζουν, εξαπέλυσαν εναντίον τους επίθεση με αιχμηρά αντικείμενα και θλώντα όργανα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν 15 προσαγωγές, ωστόσο προέκυψε ότι τα άτομα αυτά δεν είχαν εμπλοκή στην επίθεση.

φωτογραφία αρχείου